Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

pabrik urang geus diadegkeun dina 2008, ngawengku 35000 méter pasagi, leuwih ti 500 pagawé, 100 susunan alat produksi, 8 garis produksi, sarta kaluaran taunan leuwih ti 8 juta méter, urang kudu nyatu leathers kalawan loba gaya tur kelir keur pilihan anjeun, ketebalan nu Bulan ti 0.4mm ka 2.0mm nurutkeun sarat Anjeun. Sagedengeun ti eta, urang tiasa nyadiakeun layanan palanggan-dijieun nurutkeun paménta customer urang. Yakin urang, urang bisa nyadiakeun Anjeun produk kualitas luhur kalawan harga nguntungkeun.

wartos

FUDING LIDU MICROFIBER kulit CO., LTD

rarasaan kulit mindahkeun panas ciri unik tina kontak jeung kulit bakal otomatis nurutkeun parobahan lingkungan éksternal tur gancang (panas / panas) ngaluyukeun hawa tina bahan sorangan ..

Suede is the general term for the surface...
Global “Synthetic Leather (Artificial Lea...
Naon kulit microfiber?
Naon kulit microfiber? The microf ...