Mirë se vini në faqet e internetit tonë!

PRODUKTET

RRETH NESH

Profili i Kompanisë

Fabrika jonë është themeluar në vitin 2008, zë 35.000 metra katror, ​​më shumë se 500 të punësuar, 100 grupe pajisjet e prodhimit, 8 linjat e prodhimit, dhe një prodhim vjetor prej më shumë se 8 milion metra, ne kemi mjaft prej lëkure me një shumë të stileve dhe ngjyrave për zgjedhjen tuaj, trashësia varion nga 0.4mm të 2.0mm sipas kërkesës tuaj. Përveç kësaj, ne mund të ofrojë shërbimin e konsumatorëve të bëra në bazë të kërkesës së klientit. na besojnë, ne mund t'ju ofrojë produkte me cilësi të lartë me çmim të favorshëm.

LAJME

Fuding LIDU Microfiber LEATHER CO., LTD

Unique ndjenjë të lëkurës Karakteristikat transferimin e nxehtësisë të kontakt me lëkurën automatikisht do të në bazë të ndryshimit të mjedisit të jashtëm dhe shpejt (ngrohje / ngrohjes) të rregulluar temperaturën e vetë materialit ..

Suede is the general term for the surface...
Global “Synthetic Leather (Artificial Lea...
Çfarë është lëkurë microfiber?
Çfarë është lëkurë microfiber? Microf ...