Добредојдовте на нашата веб-сајтови!

ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Нашата фабрика е основана во 2008 година, зафаќа 35000 квадратни метри, повеќе од 500 вработени, 100 комплети опрема за производство, 8 производствени линии и годишно производство на повеќе од 8 милиони метри, ние имаме многу кожи со многу стилови и бои за вашиот избор, дебелина се движи од 0.4mm да 2.0mm во зависност од вашите барања. Освен тоа, ние може да снабдување на клиентите изработени услугата во согласност со побарувачката на купувачи. ни веруваат, ние може да ви обезбеди високо квалитетни производи со поволна цена.

ВЕСТИ

Fuding LIDU Микрофибер КОЖА CO., LTD

Единствен кожата чувство карактеристики за пренос на топлина на контакт со кожата автоматски ќе се во согласност со промена на надворешната средина и брзо (топлина / топлина) се прилагоди на температурата на самиот материјал ..

Suede is the general term for the surface...
Global “Synthetic Leather (Artificial Lea...
Што е микрофибер кожа?
Што е микрофибер кожа? На microf ...