Welcome to situs kita!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

kita pabrik wis didegaké ing taun 2008, mapan 35000 meter, luwih saka 500 karyawan, 100 set peralatan produksi, 8 garis produksi, lan output taunan luwih saka 8 yuta meter, kita kudu kathah kulit karo akèh gaya lan werna kanggo pilihan, kekandelan kisaran saka 0.4mm kanggo 2.0mm miturut sarat Panjenengan. Kejabi, kita bisa nyalurake layanan customer-digawe miturut dikarepake customer kang. Pracaya kita, kita bisa nyedhiyani sampeyan produk kualitas karo rega sarujuk.

NEWS

FUDING LIDU microfiber KULIT CO., LTD

koyo kulit transfer panas ciri unik saka kontak karo kulit bakal kanthi otomatis miturut owah-owahan saka lingkungan njaba lan cepet (panas / panas) nyetel suhu saka materi dhewe ..

Suede is the general term for the surface...
Global “Synthetic Leather (Artificial Lea...
Apa kulit microfiber?
Apa kulit microfiber? The microf ...